Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szappanunk gazdit keres.....
2018.02.20.
Szappan nagyon szép, tigriscsíkos, fehér jegyes, vágatlan fülű és farkú, nagyjából 5 éves cane corso kan kutyus.
Valaha szerethették, de kisiklott az élete, hányatottá vált. Gazdátlan, otthontalan lett, sok rossz élménye lehetett ebben az időszakban.

A mérai gyepmesteri telepről került a NOÉ Állatotthon Cane corso Fajtamentésének gondozásába. A karantén idő alatt, egy összezavarodott, bizalmatlan, bizonytalan kutyát ismertünk meg. Azután a foglalkozás, a biztonság megtette a hatását és szépen kezdett nyílni. Elsőre Ernő felé fordult bizalommal, rengeteg pacsival ajándékozta meg a szeretetért, foglalkozásért cserébe.

Mikor lejárt a karantén ideje, és kiköltözhetett a kennelsorra mindannyian kíváncsian, de bevalljuk, kis fenntartásokkal vártuk a vele való ismerkedést.
De Szappan bizonyított. Semmilyen agresszív magatartást nem mutatott. Mikor elsőre bementem a kennelébe itatóst mosni, takarítani személyesen is meggyőződtem arról, hogy Szappan egy gentleman.

Az első sétánk is fantasztikusan sikerült, pedig a szombati nyílt napon igen sok kutya sétál, akarom mondani, minden kutya sétál. A kutyák felé sem akart menni, volt kis elterelés, figyelemelvonás, amire a mi fiunk vevő volt. Az udvaron is nagyszerűen viselkedett, bizonyítva nagyszerűségét. Minden önkéntessel, gondozóval tökéletesen kijön.

Szappan a hajdani mérai agresszor, mára egy érdeklődő, figyelmes, tanulékony, nem kevés pacsit osztó, emberrel barátságos, ragaszkodó, hatalmas corsová vált. Visszaadtuk az emberben való hitét, bizalmát.
Tipikus corso jellem. Határozott, domináns, megfelelő védőösztönnel rendelkezik. Ugyanakkor, a kapott szeretet, amit mostanság, a fajtamentés gondozásában tapasztalhatott meg először, felszínre hozta a csupaszív, megfelelni akaró, emberhez ragaszkodó corsot.
Pórázon szépen sétál, szeret nagyokat kirándulni. Jól kontrollálható, engedelmes, jutalomfalattal jól motiválható.

Olyan családot keresünk számára, ahol a család része lehet, családtagként kezelik, és szeretettel, nevelik tovább, a pacsizó nagyfiunkat.

Elsősorban tapasztalt kutyásnak javasoljuk. Kutyaiskolában való okosodás is előnyére válna, ahol tudását gyarapítaná, amit biztosan élvezne a mi Szappanunk...


Szappan adatlapja ITT található, ahol virtuális örökbefogadására is van lehetőség!!

Érdeklődni róla a 06-30-201-77-98 számon vagy a canecorsomentes@noeallatotthon.hu címen lehet.

Köszönjük!


Megosztom a Facebookon