Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Heti gazdikeresõnk: Lord
2018.02.11.
Lord a fajtamentés legrégebbi védence, aki hamarosan a 10.! szülinapját ünnepli. Nos egy ilyen szép kerek számnál már azért valami igazán különleges ajándék kellene, ezért elhatároztuk, hogy megpróbáljuk a szinte lehetetlen. Lordnak gazdit szeretnénk szülinapjára!
Na de mit is kell tudni a mi öreg mackónkról….
Lord egy vágott farkú vágatlan fülû cane corso, aki 7 éve került be a Noé Állatotthonba. 7 éve gazdáinak új albérletbe kellett költözniük, ahová õt nem vihették magukkal. 7 év rengeteg idõ, mégsem akadt meg rajta senkinek a szeme, mégsem jött el érte eddig az igazi!
Lord szeret nagyokat sétálni, pórázon szépen közlekedik. Imádja a finomabbnál finomabb jutalom falatokat és amit mindennél jobban szeret az a játék. A kennelben is van belõle mindig pár darab, amit önfeledten hoz- visz rágcsál.
Viszont mint általában minden öreg úrnak, Lordnak is vannak rigolyái. Ilyen pl. a macska, amit nem tûr meg és más kutyákkal is elég dominánsan viselkedik.
Tehát összegezve egy olyan fajtához értõ gazdit keresünk neki, ahol egyedüli kutyaként macska mentes helyen élheti le életét.
Ha úgy érzed Te vagy számára a megfelelõ gazdi, akinél utolsó éveit szeretetben töltheti kérlek jelentkezz a fajtamentés elérhetõségein.

Lord oltva, chipezve és ivartalanítva keresi gazdáját.


Érdeklõdni róla a fajtamentés elérhetõségein lehet.

Lord virtuálisan is örökbe fogadható, erre adatlapján van lehetõség, ITT

Ha úgy érzed magadra ismersz és szeretnél egy hûséges, imádnivaló családtagot, az alábbi e-mail címre várjuk bemutatkozó leveledet, "Lord" jeligére!! :)

canecorsomentes@noeallatotthon.hu

Köszönjük!Megosztom a Facebookon