Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Eljött Írisz nagy napja....
2018.01.15.
Tavaly nyáron egy méltóságteljes, tigriscsíkos Cane corso lánynak kértek segítséget a debreceni állatvédõk. Mivel régóta nagyon jó kapcsolatban voltunk Velük, természetesen azonnal igent mondtunk. Írisz, mert így hívták ezt a csodálatos kutyust, már az elsõ pillanatokban belopta magát a szívünkbe. Úgy gondoltuk, hogy az örökbeadása nem sokáig fog tartani.
Aztán telt-múlt az idõ és bár nagyon sokan megcsodálták, megszeretgették, a szerencse nem mosolygott rá. 
Jöttek az ünnepek és szomorúan gondoltunk rá, hogy ez a szeretetre méltó kincs az állatotthonban fogja tölteni az év végét is.

De a Cane corsok védõszentje / mert mi hisszük, hogy létezik / egy csodálatos családot küldött hozzá december 22-én. Ha létezik elsõ látásra szerelem, akkor ez a pillanat bizonyosan az volt!!!

A mi csodálatos Íriszünk, mintha megérezte volna, hogy eljött az Õ pillanata, azonnal odabújt a gazdijelöltekhez. Innentõl összefort a sorsuk!
Fanni és Móni könnybe lábadt szemekkel, szipogva mondták ki a várva várt mondatot: Õ kell nekünk! Íriszt szeretnénk örökbe fogadni!

A megbeszélt idõpontban a corso mentés autója kigördült a NOÉ Állatotthon kapuján és egy új élet felé egy csodálatos családhoz repítette drága mackónkat. A kényelmes kutyafekhely egy búbos kemence oldalában, simogató kezek között várta.

Hálásan köszönjük, hogy Írisznek esélyt adtak a már régen megérdemelt boldog életre!

Megosztom a Facebookon