Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Írisz családot keres!!!
2017.12.12.
Írisz, a körülbelül 7 éves egzotikus szépségű, tigris csíkos, vágott fülű és farkú cane corso szuka, akinek a testénél jobban márcsak a lelkét gyötörték meg méginkább.

Szaporító telepről mentette a Noé Állatotthon Cane corso fajtamentése, szörnyű körülmények közül, ahol mint egy nagyüzemi ellető kíméletlenül használták ki törékeny testét. A többszöri igénybevétel miatt emlői megereszkedtek, de mi nők jól tudjuk, hogy szülés után bizony ez így működik, attól még nagyon tudunk szeretni és szeretnénk, hogy nagyon szeressenek.

Kölykeit hamar elvették tőle, ezért nem csoda, hogy ki kell érdemelni a bizalmát, érzelmeit nem adja csak úgy könnyen. De ha kitartó szeretettel, fordulunk felé, akkor egy rendkívül figyelmes, kedves, bújós kisasszonnyal találjuk szemben magunkat.

Kifejezetten élvezetes Vele sétálni, póráz sem kéne hozzá, annyira érzi, hogy a „gazdi” mit szeretne. Megállni, elindulni, gyorsabb tempóban szaladni fel a dombtetőre vagy lustán bandukolva megélni a meleg napsugarakat. Teljes mértékben alkalmazkodó és a séta alatt is erősen az ember lábához bújik, egyedi módon szeretné érezni a fizikai kontaktust és azt a fajta bizalmi támaszt, hogy vigyáz Rá és ott van az, akivel ezt a különleges lelki kapcsolatot ápolja. Ebből is látszik, hogy aki megtudja hódítani a szívét, annak első számú rajongójává válik és rendkívül ragaszkodó lesz hozzá. Ezt a fajta érzelmi intenzitást láthatjuk két tigrisszemként világító, okos szemében is.
Mivel nagyon vékony, mondhatni xs-es alkat, ezért szeretnénk, hogy a zimankós, hideg tél előtt egy kedves, jólelkű család fogadja örökbe ezt a sokat megélt corso leányt.
Gyerekeket szereti, várja a simit tőlük is! Nagyon alkalmazkodó, nagytestű kan kutyákkal jól kijön, nőstényekre, kistestűekre esetenként kissé féltékeny, de szoktatással, kellő türelemmel ebben képes fejlődni!

Mindent összevetve bújik a kedves szóra, keresi a fizikai közelséget, és fejét előszeretettel nyomja a kiérdemelt bizalmú, körülötte lévő emberek tenyerébe, vagy - szokásos corso mintára -ölebként viselkedik. Nagyon interaktív, élénk farok csóválással jelzi boldogságát.

Nagyon várjuk jelentkezését azoknak, akik úgy érzik, betudják bizonyítani Írisznek, hogy van még emberi jóság a földön! Olyan személyek érdeklődését várjuk, ahol igazi családtag lehet, szerető, simogató kezek nyújtanak neki fizikai, lelki és érzelmi biztonságot egy életre.

Írisz adatlapja ITT található, további képek róla ITT


Ha úgy érzed magadra ismersz és szeretnél egy hűséges, imádnivaló családtagot, az alábbi e-mail címre várjuk bemutatkozó leveledet, "Írisz" jeligére!! :)


canecorsomentes@noeallatotthon.hu
Hálásan köszönjük!!


Megosztom a Facebookon