Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

CorsoKurír
2011.03.06.
Nilda a keresztszalag szakadásos kutyánk túl van az operáción. Jól viselte és már ideiglenes gazdinál gyógyulgat. Sajnos kiderült, hogy a másik lábán is szalagszakadás van. Ezt akkor operálják ha a másik lába rendbe jött.
Itt szeretnénk megköszönni mindenkinek aki hozzájárult Nilda operációjának költségéhez. Az adományokból és a virtuális örökbefogadásokból fedezni tudjuk a mûtétet. Egy keveset már a következõ operációra is félre tudtunk tenni!


Operáció utáni kép


A veszprémi kölykökbõl ketten költöztek új családjukhoz.
Nizzát a kis gazdi és anyukája is már nagyon várta. Hamar megtalálták a közös hangot a kisfiúval. Boldog gazdis életet Kicsi lány! A bejárati ajtón ez a szöveg állt: " Az otthon kutya nélkül csak egy lakás!!"
Ment a hancúr pár perc alatt.


A másik kölyök Rió volt, akinek lett új családja. Egy egész család várta már. Hamar felfedezte a terepet és kiabált párat a szomszéd négylábúakkal.


Igaz a harmadik kölyök Róma még nem költözött gazdihoz, de komoly kérõje volt a héten.


Nara is megtalálta új gazdiját. Gazdianyuval egybõl szerelembe estek. Felfedezte új birodalmát és gyûjtötte a simiket.Új védenceink is lettek, rögtön elfoglalva gazdihoz költözött kutyáink helyét.

Núba 20 hónapos, vágott fülû és farkú cane corso szuka. Altatni akarták, mert van egy örökletes betegsége és így nem tenyészthetõ. Núba dysplasiás. Jelenleg nincs jele betegségének és lehet soha nem is lesz, de benne van a pakliban. Munkakutyának, nem alkalmas, de családi kedvencnek tökéletes. Más kutyákkal, fõleg szukákkal domináns. Kedves, bújós kutya. Autóban kulturáltan utazik, pórázon szépen sétál. Kizárólag családi kutyának adjuk õt örökbe, ahol a lakásba/házba is bemehet.
Núba ivartalanítva, oltva és chippel ellátva keres gazdát.


Gondozásunkba került egy egy corso mama és 3 babája a gyömrõi Szomorú Szívtõl. A mama egy tündérbûbáj, kedves, puszis, csóválós..szóval tökéletes kutya!!! Erõsödnie kell,hiszen a törpék rendesen leszívták minden erejét. A picik hamarosan elválasztható korba kerülnek, így jó lenne nekik valami minõségi kölyöktáp..és akár ideiglenes gazdi is, ahol megkezdõdhet a szocializációjuk és az oltási programjuk is.
Aki szeretné a kis családot támogatni, az megteheti a bankszámlaszámunkra való utalással:
Noé Állatotthon Alapítvány Cane Corso fajtamentés
Bankszámlaszám: 11710002 - 20083777
vagy, mivel hamarosan felkerülnek majd a honlapra így akár virtuális örökbefogadással is.
Minden segítséget nagyon szépen köszönünk a kis család nevében is.

A héten került gondozásunkba Blake az öt hónapos fekete cane corso fiúcska a siófoki Állatvédõ Alapítványtól. Fejlõdési rendellenessége van. Valószínûleg a nem megfelelõ tartás és étkezés miatt alakult ki. Jövõ héten megyünk orvoshoz és megtudjuk mit tudunk tenni érte. Egyenlõre ideiglenes gazdinál lakik, akiknek köszönjünk, hogy vállalták õt. Kérnénk akinek módjában áll, támogassa gyógyulását jó minõségû kölyköknek való táppal. Köszönjük!

Õ Blake

Akik még gazdira várnak

Mamba


Whisky
WilisLiza
Sajnos egy rossz hírünk is van.
ELTÛNT ZEUSZ!!!

(02.23.) délelõtt eltûnt egy családi ház udvaráról egy tigriscsíkos kan cane corso Székesfehérváron. Füle és a farka nincs vágva. Nagyon barátságos, kedves kutya. Chip van benne. Ivartalanított!!! Környezõ állatorvosok,menhelyek értesítve.
Kérjük aki látta vagy tud róla jelentkezzen a 20-466-11-94 számon.


További céljaink eléréséhez továbbra is kérjük a támogatók segítségét, remélve hogy minden rászoruló corsonak segíteni tudunk, hiszen ezért alakultunk, nekik szenteljük idõnket és szeretetünket. Adományaikat várjunk a Noé Állatotthon Cane corso Fajtamentés számlaszámára (OTP 11710002 - 20083777) vagy bárki virtuálisan is örökbe fogadhat kutyáink közül a www.canecorsomentes.hu oldalon, illetve táp adománnyal is támogathatják corsoinkat. Mindenkinek köszönjük az eddigi segítséget és reméljük, hogy a továbbiakban is számíthatunk minden kedves corsot szeretõre!
Cane corso fajtamentõ csoportIdén is közeleg az adó 1% idõszaka, ezért kérlek Benneteket, hogy támogassátok alapítványunkat a személyi jövedelmetek 1%-val, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk,állatmentõ munkánkat ebbõl fedezzük.KöszönettelMegosztom a Facebookon