Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Lord bajban van....
2017.07.05.
A legszebb dolog a menhelyi életben, mikor mindenki édes aranyos, nyílik, fejlõdik, egyre bátrabb, kiegyensúlyozottabb lesz, s gazdira talál, s költözik, elhagyja a Noé Állatotthont.

Ezek a lehetõ legszebb pillanatok, ami felér egy ünneppel, mert mindenki boldog.

A kevésbé szép vagy jó nevezzük bárminek, az az mikor látjuk azt, hogy valami nincs rendben, vagy megtudjuk kik és hányan lesznek betegek.

Most a corsok közül Lodról szeretnék írni pár sort, aki segítséget kér.

Sajnos újra elkapta a gépszíj. A múlt évben is volt elég sok egészségügyi problémája, amin sikerült õt átsegíteni, gyógyszereket kapott és szárnyas mentes diétával újra a régi nagymackónk lett.

De a napokban újra kedvetlenné vált és az ételt is többször otthagyta, amit mindig pik-pakk elfogyasztott.

Tudjátok, pontosan az a szitu, ha belenézel egy kutya szemébe, akit ismersz már évek óta, s tudod, hogy a játékra mindig is kapható, de most nem, s a kaja a jackpot, amit most kedvetlenül nyámmog el, s most a tekintetében ott látod a szomorúságot, látod, hogy segítséget kér, mert nincs jól.

Enervált, sokat fekszik, ami tõle nem megszokott.
Tudtuk, hogy baj van és orvosnak kell látnia.

Természetesen most is orvoshoz került. A vizsgálat kapcsán nem találtak különösebbet, de ha már ott volt kértünk egy vérlabort.
A vett vérbõl egy kenetben extra sok mikrofiláriát találtak. Az ELISA teszt szerint szerencsére szívféreg negatív, viszont bõrférges. De ez a borzasztó nagy fertõzöttség magyarázat arra, hogy miért is nem érzi jól magát. A vére nagyon terhelt.

Szteroid támogatással megkapta az elsõ microfilaria gyérítõ kezelést, amit ismételni kell 2 hét múlva.
Egy évig biztosan kell kapnia az Advocate kezelést.

A sétáltatását is most szüneteltetni kell.

Más szempontból az állapota a korának megfelelõ. Lord az idén betöltötte a 9. életévét ebbõl 6 éve a Noé Állatotthon lakója.


Kérlek, segítsetek, hogy Lord a mi öregfiúnk meggyógyulhasson.

Hatalmas drukkot kérünk Angyalok a mi nagy mackónknak, Lordi újra a régi lehessen, hogy képes legyen megbirkózni ezzel az alattomos kórral.

Támogathatod Õt közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.
EURO számlánk: 11763103-13106883

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Kérjük a megjegyzés rovatba beírni Lord!Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre már SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás!Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon