Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Álomhétvége a Cane corso fajtamentésnél...
2017.02.22.
Izgatottan vártuk a februári hétvégét.
Az elõzetes látogatások és ismerkedések ismét meghozták két kutyusunk számára egy jobb élet reményét.

Szombaton Mangó volt a szerencsés utas, aki gazdihoz cuccolt. :)
Ideiglenes örökbefogadónknál, meleg lakásban vészelte át a januári hideget, de póniló méretei miatt, már nagyon szerettük volna, ha tágas, kényelmes környezetbe kerül. A több mint 200 km-es utat gyakorlatilag végig horkolta, majd nagyot nyújtózva kipattant a kocsiból.
Óriási, gyönyörû kert és nagyon kedves család várta. Társa is lett egy vidám kis puli kutyus személyében. Boldogság volt látni, hogy milyen szeretettel fogadták. A másnap kapott fotókból bizonyossá vált, hogy nagyszerû helyre került. Sok boldogságot az új családoddal Mangó! :)


Azonban várt ránk még a vasárnap. A mi gyönyörû, de bátortalan corso lányunk Dolce is a boldog, gazdis kutyák táborába léphetett!!!
Az Õ otthona is csodálatos, nyugodt környezetben van. Az új családja már izgatottan várta ezt a gyönyörû mackót. Egy kisfiú és egy kislány mellett két cica és egy 16 hetes kis corso kölök is a családja lesz ezután! :)
Gondosan körbejárta a területet, majd elégedett pillantást vetett ránk. Amíg az örökbeadási papírokat töltöttük ki, az ablakból kipillantva láttuk, ahogy a kisfiú odaguggolt Dolce mellé és gyengéden simogatja az új barátját! Csodás volt látni ezt a pillanatot.
Most már Dolce is révbe ért. Nagyon megérdemelte! Sok boldogságot nagylány! :)Annyi szomorú pillanat után csodálatos érzés volt tudni, hogy ez a két gyönyörû cane corso ismét boldog lesz!
Megosztom a Facebookon