Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Athos
2017.02.15.

"Az idõjárás kissé enyhülõben van, már nincsenek hajnalban mínusz 10-13 fok, így a hétfõi sétákat újra elindítjuk Athoskával.
A fajtamentéstõl többen vállaltuk Athos mûtét utáni rehabilitációs sétáit, ami kíméletes lassú és rövid ideig tartanak.
Elsõre csak kb. 10 perces és csak bent a gazdasági udvaron zajlottak.
A nagy hidegben pár hetet személy szerint kihagytam, mivel a mûtött ízületeknek a hideg az ellensége, nem akartam ártani.
Athos mikor meglátott szokás szerint nagyon megörült, tudta, hogy érte jövök és sétálunk egyet. Számomra is öröm volt a találkozás nagyon szeretem a kajla kalózkát.
Most elõször mentünk kicsit távolabb, persze volt egy kis finom falat a jutitasiban, amit egybõl felfedezett és tudta, hogy kaja is lesz közben. Ez motivációként is kellett, mivel Athoska ha éppen nem kellõen motivált nemes egyszerûséggel leült és netovább. De erre a sétánk során talán egyszer került sor. Felfedezés volt közben falatozta a fõtt husikát.
Megszemlélte a lovakat, nagyokat szaglászott az avarban, persze meg is jelölte, de ez egy fiú corsonál nem újság, egyszóval élvezte a nagyfiú a reggeli kirándulást.
Mint tudjuk nehéz út áll még Athos elõtt, hosszú és költséges. Mûtétek és rehabilitációs kezelések. Mindezeket hõsként tûri és változatlan rajongás van az emberek felé.
Továbbra is számítunk a támogatásokra, hiszen a kezelések, mûtétek nagyon sokba kerülnek.
Ezért arra kérünk, ha Te is úgy érzed, hogy ez a kajla sokat szenvedett óriásbébi megérdemel egy új esélyt a boldog életre, akkor támogasd Õt - nagy szüksége van a segítségre.

Vitéz Klári/önkéntes"


Megosztom a Facebookon