Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Daewoo bejelentkezett.....
2016.12.09.
Kedves Noé, Drága Ernõ barátom!


A feszített munkával töltött szezonnak vége, így most az ígéretemnek is eleget téve, helyzetjelentést adok Daewoo társamról!

Mint tudjuk, Daewoo 550 nappal ezelõtt került hozzánk, a már akkor 3 éves Zafiránknak találva társat, barátot. Az új jövevény érkezésével együtt járó, kezdeti félelmek gyorsan elillantak, s kezdetét vette a lassú és türelmes összeszokás. Az új környezetbe és szokásokba való beilleszkedés mindenki számára nehezen indult, de Daewoo iránti szeretet és türelem meghozta gyümölcsét, ami egy jól szocializált, ritkán még nyugodt is :), szófogadó társat eredményezett. Ugyan csak rám és senki másra nem hallgató társ lett, de nekem ez nagyon tetszik, s bátran kijelenthetem, hogy szövetségünk mindennél szilárdabb alapokon nyugszik!

Örömmel jelentem, hogy a két kutyus közötti, kezdetben durvábbnak tûnõ erõfitogtatás, - minden közbeavatkozás nélkül - az érkezést követõ 3-4 héten belül megszûnt.

Mint arról már beszámoltam, sajnálatos módon, mindenféle óvintézkedés ellenére, a kellemes nyári kikapcsolódást megzavarta egy baleset, melynek során Daewoo tappancsát mûteni kellett, amit hihetetlen bátorsággal és fegyelmezettséggel vészelt és vészeltünk át. A rosszban volt valami jó, melynek során szövetségünk és a közöttünk lévõ szoros kapcsolat jelentõsen mélyebb érzelmi rétegbe sodródott, olyan érzelem bontakozott ki, ami a mai emberi viszonyokra már nem igazán jellemzõ, napjainkban már elfeledett fogalom.
Minden túlzás nélkül, szerencsésnek érzem magam, hogy megtapasztalhattam és remélem még jó sokáig élvezhetem ezt az érzést, amit kellõ értelemmel és érzelemmel próbálok befogadni és szintetizálni magamban!

Természetesen a teljes és gyors gyógyulásban a Te látogatásod is szerepet játszott, melynek során ismételten bebizonyosodott, hogy Daewoo szeretet-rangsorának csak méltó második helyét bérelhetem,- mert az elsõ helyen bizony Ernõ tartózkodik, melynek tényleg szívbõl örülök, s beigazolódik az az állítás, hogy az állatok megérzik a jó embert.
Zafiráról most nem írok, pedig õt is rajongásig szeretem, de a reflektorfényben most Daewoo áll!

Az 550 eltelt nap tapasztalata: „felelõsnek lenni, szeretni és szeretetet kapni nagyon jó dolog!”

Pár fotó csatolva…


Baráti szeretettel,
Brigi, Zafi, Daewoo, ÉnMegosztom a Facebookon