Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Athos, könyökbevágó mûtétje
2016.10.05.
A mi óriás kölyök mackónk a jobb szemgolyó eltávolítást követõen teljesen visszanyerte az életkedvét. A másik szeme, ugyan még kezelésre, kivizsgálásra szorul, de nagyon reméljük, hogy menthetõ. A NOÉ Állatotthon kórházrészlegének udvarán jókedvûen szaladgált, mindenkivel játszani akart, aminek a ,,kedves idõs betegek" nem annyira örültek. :-) Ebben a fiatal kutyában annyi energia, lendület van, hogy szinte egész nap csak játszana. Sajnos azonban a fájdalmak miatt hamar abbahagyta az önfeledt játékot és szomorú szemmel lefeküdt az árnyékba. Szegény nem értette, hogy mi az a szörnyû fájdalom a lábaiban amitõl képtelen tovább menni. Mi természetesen tisztában vagyunk vele, hiszen sajnos pontosan tudjuk, hogy a nagyfiúnak mind a négy lábával komoly gond van.Errõl bõvebben olvashatsz ITT!!!!!!!

Athos mindkét könyökében dupla porcleválást mutatott a röntgen, ettõl vannak a legnagyobb fájdalmai. Nem várhattunk a mûtéttel. Így a mi CsodaBoda dokink és hozzáértõ csapata elvégezte a több mûtétbõl álló sorozat elsõ lépését. Athos jobb elsõ könyökét mûtötték meg. Egy óriás és több kisebb-nagyobb levált porcdarabot távolítottak el.Athos jól viselte a mûtétet és igazi babásan, álmosan, bújósan ébredt. Pont úgy, ahogy egy ilyen édes óriásbébitõl várná az ember. :)Most szigorú mozgáskorlátozás, ketrecnyugalom, csak pórázon, fegyelmezett sétákat tehet. Mi sem egyszerûbb egy ilyen kajla kamasznak... De a mi Athosunk nem csak hihetetlen édes, hanem annyira kisokos is, hogy mindezt elfogadta, így teljes együttmûködésben gyógyul.A következõ lépés most egy szemész szakorvosi vizsgálat, hogy biztosak lehessünk a másik szeme biztonsága felül. Majd a könyöke gyógyulásának függvényében, amint lehet sor kerül a baloldal mûtétjére is.

Addig is kapja a speciális csontrendszerre, ízületekére való tápot, porcépítõ étrend-kiegészítõket és rengeteg kényeztetést és szeretetet.

És továbbra is sürgõsen IDEIGLENES BEFOGADÓT keresünk a nagyfiúnak, hogy családi környezetben, biztonságban és szeretetben tudjon mindezekkel a dolgokkal szembenézni!
Ha lennél ennek a csodálatos természetû, kedves, okos óriásbébinek az ideiglenes családja, akkor arra kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot a canecorsomentes@noeallatotthon.hu címünkön vagy a 06-30-508-07-14 telefonon. Mi mindent biztosítunk számára, Neked csak szeretni, otthont adni, nevelni, babusgatni, ápolni kell Õt!Sajnos nem elég az elhatározása, az akarat, mindez nagyon-nagyon sok pénzbe kerül. Ezért arra kérünk, ha Te is úgy érzed, hogy ez a sokat szenvedett óriásbébi, aki miattunk, emberek miatt van ilyen helyzetben, megérdemel egy új esélyt a boldog ÉLETRE, akkor támogasd Õt - nagy szüksége van a segítségedre!

Támogathatod Õt virtuális örökbefogadással, az adatlapján keresztül: ATHOS ADATLAPJA - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!

Gyorsan, könnyen, biztonságosan, közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk: 11763103-13106883
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a megjegyzés rovatba beírni Athos!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre már SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás!

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon