Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Tresy kinövése....
2016.05.24.
Nálunk a NOÉ Állatotthonban, ahol ennyi kis védencünk lakik, minden napra jut valami történés.

Most Tresy kutyánk került bajba. Nemrégiben észrevettük, hogy valami dudor nõtt az alsó állkapcsán a fogai elé.

Tresy 2011 óta, vagyis 5! éve él a gondozásunkban. A gazdája adta le hozzánk, az akkor még igen csak fiatal, csodálatos csillogó fekete szõrû kutyát. Tresy egy igazi kincs, egy hatalmas egyéniség. Hogy miért nem talált gazdára ennyi idõ alatt? Mert Õ nem az a mindenkinek eladom magam, azonnal vigyél haza típusú kutya. Õ a lelkét, a szeretetét, a hûségét annak szeretné adni, aki azt kiérdemli, aki elnyeri a bizalmát. És sajnos az elmúlt 5 évben senki nem volta aki meglátta ezt a kincset, akinek lett volna elhivatottsága, kitartása, hogy Tresy bûvkörébe férkõzzön. Pedig aki egyszer ezzel a csodálatos kutyával igazi kapcsolatba kerül, az valami igen különlegeset tudhat magának.

Tresy gyönyörû bundája az évek alatt megderesedett, pofiján megjelentek az õsz szõrszálak. A korral pedig egyre simulékonyabb, egyre kedvesebb lett.
És most ez a csodás kutya beteg. És még ezt is annyira intelligensen és okosan tûri, az orvosnál mintakutyaként viselkedik!


Az elsõdleges vizsgálatok során többek között röntgen is készült, mely szerint gyanítható, hogy a kinövés érint az állkapocs csontot is. Így sajnos egy kicsit bonyolultabb a helyzet, mint az elsõre gondoltuk. A héten megvizsgálja Õt a mi Csoda Boda doktorunk is, aki csont sebész specialista. Az Õ szakvéleménye alapján fog eldõlni, hogyan tovább. Szinte biztos, hogy mûteni szükséges, de hogy mennyire mélyen és milyen technikával, erre még várnunk kell.

Bevalljuk nagyon aggódunk Tresy-ért, de reméljük, hogy mûthetõ és, hogy a mûtéttel teljesen a végére lehet járni a problémának. Rossz dolgokra nem is szeretnénk elõre gondolni!

Most feszült napok következnek, de nagyon bízunk a teljes gyógyulásában. És még valamiben. Talán pont ez a betegség lesz a szerencséje, talán pont most akad meg valaki szeme rajta és talán pont most jön el az Õ GAZDÁJA érte!


Kérünk titeket, hogy akinek módjában van, járuljon hozzá, Tresy mûtéti költségéhez.


Virtuális örökbefogadással a cane corso fajtmentés honlapján:ITT


Közvetlen bankkártyás adományozással ITT


Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk: 11763103-13106883

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.A megjegyzés rovatba kérjük beleírni: TRESY cane corso!!!


Köszönet minden adományért Angyalok!!
Csak Veletek sikerülhet!!


Megosztom a Facebookon