Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Bosco a gyógyulás útján...
2016.02.22.
Kedves Nénik és Bácsik!

A nevem BOSCO és már biztosan olvastatok rólam. Még csak egy éves vagyok, de már annyi szomorú dolog történt velem. Azzal kezdõdött, hogy az eredeti gazdim lemondott rólam. Nagyon megijedtem, de aztán jöttek értem a kék kabátosok, valami Noésok vagy mi. Elvittek egy nagyon jó helyre, aminek az a neve, hogy ideiglenes gazdi. Sokat játszottam az ottani kutyalánnyal, aki elmesélte, hogy Õt is a kék kabátosok segítették erre a csodálatos helyre. Aztán egyik reggel nagy baj történt. Nem tudtam felállni és szörnyû fájdalmaim voltak. A kék kabátosok azonnal rohantak velem a doktor bácsihoz. A vizsgálat szerint már betegen születtem. Valami diszplázia nevû dolog. Azonnali mûtét várt rám.
Ennek két hete és most már három és fél lábon ugyan, de újra elkzdtem járni. Az elsõ hét szörnyû volt, mert egy mûanyag tölcsért kellett a nyakamon viselnem, hiába mondtam, hogy én nem vagyok trombita. Azt azért el kell, hogy mondjam, hogy a kék kabátosok kórháza nagyon szép és tiszta. Azt hittem téglából van, de aztán hallottam, hogy valami adományok nevû dologból építették.

Ezen a héten már óvatosan sétálhatok és egy kedves néni masszíroz és mozgatja a mûtött lábacskámat.Sajnos a gyógyulásom még több hétig el fog tartani, de úgy érzem itt mindent megtesznek értem. A doktor bácsi egy különleges táplálékot javasolt nekem, amitõl újra egészséges leszek, a neve Hill's J/D mobility. Ez egy nagyon drága állatorvosi táp, kedvezményes áron is 20.000 Ft / 12kg.És még feltétlenül szükségem lenne egy porcépítõ étrend-kiegészítõre, melyrõl úgy tudom, hogy szintén nagyon drága. Azt mondja a doktor úr, hogy a legjobb lenne a Synoquin efa large breed tabletta, melybõl 30 tabletta kedvezményesen 5.600 Ft és mindösszesen 10-14 napig elég nekem. Na jó, egy kicsit tényleg nagyra nõttem. :)És most szeretnélek megkérni titeket, hogy segítsetek a kék kabátosoknak , mert nagyon sokba kerül ez a gyógy hami és a további kezelésem. Én ígérem, hogy jó kutya leszek és mindenben szót fogadok. Nagyon szeretnék meggyógyulni és minél elõbb egy igazi gazdira találni! Köszönöm nénik és bácsik! Pacsi a mancsotokba!

BOSCOA NOÉ Állatotthon cane corso mentése egy kis csapat, kis költségvetéssel, nagy és "drága" védencekkel. Kérjük, támogassátok Bosco nem várt sürgõs mûtétjének költségeit.

Támogathatod virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül ADATLAP - VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁS!!!!


Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk: 11763103-13106883
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzés rovatba kérjük beleírni cane corso mentés vagy Bosco!

Igaz, most elsõsorban az azonnal fizetendõ mûtét miatt elsõsorban pénzadományokra lenne szükségünk, de nagy köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkezõ hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Köszönet minden adományért Angyalok!!
Csak Veletek sikerülhet!!


Megosztom a Facebookon