Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Cleo új élete.....
2015.08.12.
"Sziasztok!

Cleo túltesz minden elképzelt várakozáson! Csodálatos a szeretet, amit nyújt nekünk (mind a hármunknak, Buffyt is beleértve!)
Már az elsõ esti séta az igazodásról szólt, pedig az ismerkedés a környezettel, az illatokkal azért nagy figyelmet vont el.
Két nap után a két kutya olyan összhangban van, mintha valóban testvérek lennének. Játéknál Buffy inkább félénk még - Cleo méretébõl adódóan - de ez is egyre inkább felszabadultabb.
Ma a reggeli sétánál már póráz nélkül hancúrozott Cleo - megszokott külterületi hatalmas terepre járunk. Ma már a botot is lerohanta és hozta.
Az etetés, a viselkedés során a két kutya rengeteget tanul egymástól. Úgy látjuk, hogy Cleo máris "otthon" van.
Ma az állatorvos (chip átírás) álla leesett, amikor meglátta. - Honnan szerezték ezt a gyönyörû kutyát? kérdezte. (DDDDDDDDD)
Lehet, hogy megy majd hozzátok, mert mondtuk neki Connort! :-)

Folyamatosan küldünk majd képeket és is írunk beszámolót természetesen.

Nagyon szépen köszönjük nektek, hogy ilyen családunk lehetett :-)"
Boldog gazdis életet Cleo!!Megosztom a Facebookon