Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Kiskarácsony, nagykarácsony ... NOÉs karácsony
2014.12.22.
Mi pedig rendületlenül hiszünk a Mikulásban, a Jézuskában, de leginkább az Angyalokban. Bizonyítékunk is van rá, hiszen múlt vasárnap személyesen eljött hozzánk a nagyszakállú, a Jézuska teljesítette minden kívánságunkat és a NOÉ Állatotthon megtelt Angyalokkal!

Hetek, sõt hónapok óta izgalommal készültünk a NOÉs Állatok Karácsonyára, a védenceink sorban írták a Jézuskának a leveleket, ki mit és hogy szeretne a karácsonyfa alatt látni, kinek mire van a legnagyobb szüksége.

Eljött végre a várva várt nap, szépen díszbe öltöztettük a karácsonyfánkat.
Természetesen megfelelõ vendégvárásról is gondoskodtunk. Házi helyben készített kürtöskaláccsal.

Forró teával.


Kávékülönlegességekkel és forrócsokival

mézeskaláccsal

és a Magyarországi Krisna-tudatú Hívõknek köszönhetõen karácsonyi almás-fahéjas ízû meleg halavával
És az Angyalok csak érkeztek és éreztek, senki nem jött üres kézzel. A karácsonyfa alatt gyûlt a sok szép, kedves és ami a legfontosabb nagyon hasznos ajándék.
Sokan hoztak személyes kedvencüknek ajándékot.
A különleges karácsonyi hangulatról a Krisna-tudatú Hívõk zenekara gondoskodott.
Személyesen eljött hozzánk a Mikulás is, akinek a puttonya állatfigurás cukormentes nyalókával tele a gyerekek (és felnõttek) örömére.
Mi úgy érezzük történhet bármi, a mi szeretet bugyrunk ennyi boldogságtól, kedvességtõl és mosolytól most jó idõre feltöltõdött!


Köszönjük Mindenkinek aki hozzájárult a NOÉs állotok BOLDOG karácsonyához!

További szép, kedves és szívet melengetõ képek ITT!Megosztom a Facebookon