Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Légy FelelősEBb! – Télen is
2014.12.07.
Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kutyabarát.hu szervezésében a Légy FelelősEBb! előadássorozat következő programja, amely újra hasznos és érdekes információkkal szolgál a látogatóknak.

A belépő 500 Ft. melyből a NOÉ Állatotthon Cane Corso fajtamentő csoportját támogatják a rendezők.

Négylábú kedvenceink minden időben megkövetelik a figyelmet tőlünk, kiváltképp karácsony idején. Ők a társaink, a család tagjai, így részesítsük őket is ugyanolyan szeretetben, mint embertársainkat.
Téli előadásinkból megtudhatjátok, mire kell ügyelni a kutyák egészségét illetően, télen milyen veszélyekre kell figyelnünk. Tanácsot kaphattok kutyátok ápolásával kapcsolatban is és megtudhatjátok, milyen télen a városi kutyásoknak az élet.

Rendezvényünkkel a Cane Corso Fajtamentőket támogatjuk, így látogatóinktól egy „jelképes” 500 Ft-os belépőt kérünk.
A Kutyabarát.hu partnerei karácsonyi sütikkel, édességekkel lesznek jelen, melyeket a helyszínen lehet megvásárolni, elfogyasztani. Az eladásokból befolyt összeget szintén a fajtamentők kapják.

Programok:
Kis Anna: Nyújts segítő mancsot az ünnepek alatt is!
Tappancs sérülés és annak ellátása. Mi a teendő fuldoklás, hányás, hasmenés esetén? Karácsony körüli jó tanácsok (mikre kell figyelni a karácsonyfa körül).

Vass Viktória: Jó kondiban, egészségesen karácsonykor is.
Ne csak jó időben tanuljunk - tippek fázós örökmozgók lefárasztásához.

Zöld Orsolya: Ha beköszönt a tél! A téli kutyakozmetika rejtelmei.
Tippek és trükkök. Téli bunda vagy kiskabát? Fajták, melyek kevésbé bírják a hideget.


Tuza Erika: Mancsnyomok a szívemen. Átment a Szivárványhídon.
Négylábú kedvenceik halála igen fájdalmas, egy fontos családtagot veszítünk el. Környezetünk, sokszor hozzátartozóink is, értetlenül állhatnak gyászunk előtt, a "szerezz be egy új kutyát" tanácsuk nem mindig segít. Mit lehet ilyenkor tenni? Hogyan vegyünk búcsút haldokló kedvencünktől, hogyan dolgozzuk fel elvesztését? Mikor legyen új kutyánk? Hogyan őrizzük emlékét? Ő átment a Szivárványhídon, én itt maradtam, hogyan tovább?

NOÉ Állatotthon Cane Corso Fajtamentő csoport, illetve a Cane Corso fajta bemutatkozója.

Időpont:
2014. december 12. péntek
16.00 – 20.00 Előadások
20.00 – 22.00 Kutyabarát.hu partnertalálkozó


Helyszín:
Téli Kertem: http://kutyabarat.hu/pubok/488/teli_kertem


Regisztráció:

kutyabarat@kutyabarat.hu

Add meg neved, email címed a regisztráció során! Köszönjük!

Az első 15 regisztráló autó matricát (Dog on board) kap ajándékba, továbbá közöttük kisorsolunk még 3 darab kutyás könyvet is!


Esemény: https://www.facebook.com/events/1515608255358743/


Megosztom a Facebookon