Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Cappy, akit saját tulajdonosa majdnem agyonvert :(
2014.09.08.
Ha valaki bántalmaz egy állatot, az mindig borzasztó, még borzasztóbb, ha több állatról van szó és talán a legmélyebb bugyor, ha a bántalmazó az állatok tulajdonosa. Mert ugye abban megegyezhetünk, hogy gazdának nem nevezhetjük ...

Az Állatvédõrségtõl érkezett a segítségkérés, mely szerint valaki olyan súlyosan bántalmazta 3 kutyáját is, hogy mindannyian súlyos állapotban kórházba kerültek. A 3 kutyus közül kettõ kölyök cane corso kislány.

Az egyiküket lerúgta a házuk elsõ emeleti teraszáról, így szerencsétlenek eltört a lába. A másikat olyan súlyosan fejbe vágta, hogy életveszélyes állapotban került állatorvoshoz.

Elõre is mindenkit megnyugtatunk, az összes kutya megmenekült, és a rendõrségi eljárás zajlik.Cappy, a fejbe vágott 7 hónap körüli kislány ma már fizikailag jól van. Az ütés miatt kialakult vérömleny már szinte teljesen felszívódott. Nagyon súlyos hasmenése is volt, és a testén hemzsegtek a kullancsok.
Úgy tûnik fizikailag meggyógyult, nem szenvedett maradandó sérülést. De érzékeny kis kölyöklelke romokban, az emberekbe vetett hite és bizalma ezer darabra hullott. Most minden pillanatban azon vagyunk, hogy bebizonyítsuk neki, nem minden emberi lény bánt, van aki simogat, van aki kedves és gondoskodó.A másik bántalmazott corso kislány még állatorvosnál van, törött lábát már többször meg kellett operálni. Úgy tudjuk az állapota kielégítõ.
Információink szerint a harmadik kutyus is jól van, az Állatvédõrség õt is biztonságba helyezte.

Cappy oltási programját amint lehet megkezdjük. Az elõzmények ismeretében gondolom senkinek nem meglepõ, hogy még a kölyökkori oltásai sincsenek meg. Ivartalanítás után várja álomgazdiját. Olyan családot keresünk a számára, ahol egész életében szeretetben, biztonságban élhet, hogy a vele történt szörnyûségeket gyorsan elfeledhesse és boldogan élhessen. Teljes jogú családtag szeretne lenni, nem pedig félelmetes házõrzõként alkalmazott kerti kutya.Ha úgy érzed, hogy Te vagy az aki visszaadná a hitét ennek a szépségnek az emberekben, várjuk a jelentkezésed a canecorsomentes@noeallatotthon.hu címünkön.

További képek Cappy-rõl ITT ! ! ! !

Kérjük, aki teheti támogassa a NOÉ Állatotthon Cane corso fajtamentõ csoportjának munkáját. Mostanában nagyon sok kölyök és növendék kutya került gondozásunkba. Teljes oltási és parazitamentesítési programjuk, valamint az ivartalanításuk költsége hatalmas terhet ró a fajtamentés amúgy is kongó kasszájára.
Bármilyen apró kis segítség nekünk nagyon sokat jelent.

közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777


Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk:
11763103-13106883


Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.PayPal utalással
info@noeallatotthon.hua megjegyzés rovatba kérjük beírni Cane corso fajtamentés!

Köszönjük!


Megosztom a Facebookon