Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

BoxE.R. Majális Újratöltve - 2014. május 17. szombat
2014.05.15.
Az idõjárás kifogott rajtunk május 11-én, így az esõ miatt elnapoltuk a BoxE.R. Majálist és Bulldog Bulit. Idén hagyományteremtõ céllal másik két fajtamentõ projektünk örökbe adott védenceit és gazdáikat is bulizni hívjuk, reméljük minél többen eljönnek hozzánk.

Az új idõpont: 2014. május 17, szombat, 10-tõl 16 óráig

Ekkor gyûlünk össze a NOÉ Állatotthonban, hogy boxerek, bulldogok, corsok és csaucsauk tömegeit simogassuk és szeretgessük; találkozzunk régi védenceinkkel, akik már boldog gazdis kutyák; bemutatkozzunk olyan fajtaszeretõknek, akik kíváncsiak ránk, és szeretnének bepillantást nyerni Fajtamentõ csoportjaink munkájába.

GYERTEK EL MINÉL TÖBBEN!

Természetesen idén új boxer-, bulldog-, corso- és csaucsau fajtamentõs pólóval jelentkezünk. Hogy mi lesz rajta? Az még meglepetés :)A póló megvásárlásával Fajtamentõ csoportjaink munkáját támogatjátok.

Minden kutyát és gazdit szeretettel várunk :)

FIGYELEM! A rendezvény kizárólag olyan kutyával látogatható, aki jól szocializált, egy évnél frissebb veszettség és kombinált oltással rendelkezik, melyet az állat oltási könyvének bemutatásával kell igazolni, valamint nincs fertõzõ betegsége. Kölyök-növendék kutya CSAK BEFEJEZETT oltási programmal látogathatja a rendezvényt! Kérjük, mindenki gondoskodjon kullancs elleni védelemrõl saját maga és a kutyája számára. A megelõzés életet menthet.

A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS DÍJTALAN!


Aki eljött május 11-én az egy elõBoxE.R. Majálison kötött ki, ahol a hivatalos programok elmaradtak, de a kutyák együtt hömpölyögve nagyon jól érezték magukat. Jöjjön egy kis rövid beszámoló az elõbuliról :)

Eljöttek jó páran régebbi védenceink közül, akiket még az idõjárás sem tudott eltántorítani a részvételtõl.

Voltak bulldogok:


Csau-csauk:


Gyönyörû cane corso-k:


és persze a fõszereplõk, a boxerek :)


Tortáztunk is egy nagyot :)


Volt hozzá karmester is :)


Még tömegszerû is alakult menet közben :)


Velünk bulizott Vadon Jani, a Class FM rádió Morning Show címû reggeli mûsorának egyik sztárja, aki a NOÉ Állatotthon és a Magyarországi Krisna Tudatú Hívõk Közösségének közös kampányának segítõje:
Meglátogatott bennünket Tóth Vera is kisbulldogjával, Lolával, akinek nagyon tetszett a buli és a kutyasereg.
A Krisnások csapat is nagy lelkesedéssel vett részt az elõMajálissá változott bulin. Hoztak nekünk finomságokat, többek között halava nevû édességet, ami mindenkinek nagyon ízlett :)

A résztvevõk nagy többsége megígérte, hogy eljön majd az igazi Majálisra is május 17-én, szombaton, amikor reméljük, hogy az idõjárás majd kegyesebb lesz hozzánk. Fontos tudni azonban, hogy ha esõ lesz, MAJÁLIS AKKOR IS LESZ :)

Közeledik az adóbevallás. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42
Magyarországi Krisna Tudatú Hívõk Közössége
Technikai számuk: 0389Köszönjük :)
Megosztom a Facebookon