Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Húsvéti a NOÉ Állatotthonban - 2014. április 20.
2014.04.17.
Idén is szervezünk 2014. április 20-án vasárnap 11 és 14 óra között várjuk a kicsiket és a nagyokat, állatsimogatóval, kézmûves foglalkozásokkal, arcfestéssel és vetélkedõkkel. Nyuszival, báránnyal, kacsával, csibével, kecskével és még ezer állattal várunk mindenkit szeretettel!Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne testközelbõl megismerkedni a Húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódó állatokkal. Gondozóink és önkénteseink segítségével lehetõség lesz simogatni nyuszikat, bárányt, kecskét, malacot.
Foltos kis Felhõbárányunk, sõt a nyáj legifjabb tagja, kinek még neve sincs várja a kicsiket és a nagyokat egy gyapja simogatásra. :)

Szakember segítségével kézmûves foglalkozások, nyuszi és csibe készítés.

Vállalkozó kedvû gyerekeknek tojáskeresõ verseny, "amit megtalálsz a Tied" jeligére.

Arcfestés, hogy a gyerekek maguk is állatokká változhassanak.

Vetélkedõk gyerekeknek és gyermeklelkû felnõtteknek.

És azt súgja a szél, hogy lovas lányaink is készülnek némi meglepetéssel. :)

További vidám képek a korábbi NOÉs Húsvétokról ITT!

A Húsvét sajnos nem csak móka és kacagás, rengeteg kisállat kerül ilyenkor bajba a profithajász árusok és a meggondolatlan, felelõtlen kisállatvásárlók miatt.

A Noé Állatotthon Alapítvány idén is Nyuszi-STOP!-ot hirdet. Alapítványunk a korábbi években átvette a megunt húsvéti nyuszikat, kitollasodott kiscsibéket és kiskacsákat, azonban ahogy teltek az évek megdöbbentõ következtetésre kellett jutnunk.
Megkérdeztük a vásárlás körülményeirõl azokat, akik állatotthonunkban adták le a húsvétra vett kisállatokat. Legnagyobb megrökönyödésünkre kiderült, hogy a vásárlók tudatában voltak annak, hogy Húsvétra állatot venni nem helyes, ráadásul többségük tisztában volt azzal is, hogy az állatot csak ideiglenesen veszi magához, és eleve úgy tervezte, hogy nem kíván róla élete végéig gondoskodni.

Kiderült, hogy az állatokat leadók kb. 85-90%-a azért vásárolta meg nyugodt szívvel a nyuszikat és egyéb cuki élõ apróságokat, mert tudott róla, hogy több szervezet az ünnepek után átveszi õket. Vagyis pusztán átmenetileg vállalta az állatka elhelyezését és megfelelõ életkörülményei kialakítására sem fektetett hangsúlyt, mivel nem tervezte, hogy végleg megtartja.

Bõvebben a NYUSZI-STOP-ról ITT! olvashat!

Szeretettel várunk mindenkit a HÚSVÉTI ÁLLATSÁGOKON a NOÉ Állatotthonban!


Megosztom a Facebookon