Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

6. NOÉs találkozó és örökbefogadó nap!
2014.04.02.
Idén már a hatodik! A jó idõt fixre megrendeltük, minden program szuper lesz! :)
Szeretettel várjuk a korábbi évek virtuális és valós örökbefogadóit, legyen szó bármilyen állatkáról.

És ami valóban különlegessé teszi ezt a napot: idén
10 ÉVES A MINIMENHELY PROJEKT!
Van mit ünnepelni, hiszen a NOÉ Állatotthon legnagyobb projektje igazi büszkeségünk. 10 év alatt, több, mint 1.300 kutyát mentettek gyepmesteri telepekrõl vagy bántalmazóik, kínzóik keze közül. A projektet kizárólag lelkes önkéntesek mûködtetik, akik család, munka, iskola mellett mentik a súlyosan rászoruló kutyákat.Igaz, hogy minden évben a legnagyobb élményt a korábbi védenceink viszontlátása és az új családok egymásra találása jelenti, de természetesen idén is rengeteg programmal várjuk a hozzánk ellátogatókat:

- Örökbefogadás: cicák, kutyák és nyuszik részére - önkénteseink és munkatársaink segítenek a döntésben. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a NOÉ és a speciális projektek örökbefogadási metódusától most sem tudunk eltekinteni, de ez a nap remek alkalom lehet az új családtag kiválasztására.

- Virtuális örökbefogadás: Idén ismét lehetõség lesz a helyszínen a virtuális örökbefogadásra is. Tehát, ha a látogatáskor beleszeretsz valakibe, legyen az egy kecske, egy malac, egy ló, kutya, macska, vagy akár Pepe az öreg makákónk, azonnal örökbefogadhatod (igaz csak virtuálisan). Ezzel támogathatod a kiszemelt védenced ellátását és a NOÉ állatotthon munkáját. Az örökbefogadásról bizonyítékot is szolgáltatunk egy névre szóló oklevél formájában.

- Keverékkutya szépségverseny, NEM csak NOÉs kutyáknak! Nevezni a helyszínen lehet, 11:30-ig! A nevezés díjtalan. Külön kerülnek bírálásra a szukák és a kanok, három korosztályban. A nevezõk számától indítunk új osztályokat. Nevezni nem csak korábbi NOÉs kutyákkal lehet, hanem szabadon bármilyen kutyus nevezhetõ. Sõt, ha van a NOÉ jelenlegi lakói közül olyan, akit szívesen megmutatnál, akivel büszkélkednél, természetesen erre is lesz lehetõség.

- Gyerekprogramok:
arcfestés
kézmûves programok
játszóház

- Próbalovaglás gyerekeknek, a Montevigo Szabadidõ Centrum (montevigo.hu) támogatásával

- Sport és táncbemutatók, kicsikkel és nagyokkal

- Kutyás bemutató, a Népszigeti Kutyaiskola bemutatócsoportjával.

- Tombola, értékes nyereményekkel - tudjátok nálunk már hagyomány, hogy rengeteg értékes, hasznos, szép és kedves ajándékot sorsolunk ki. Tõlünk senki nem megy haza üres kézzel.

- Még nincs kész az adóbevallásod? A NOÉs napon elkészítik Neked, mindössze 2.000 Ft-ért, mely teljes összeggel az Állatotthont támogatod!

Egy kis kedvcsináló a tavalyi buliról:Hatalmas és kitörõ szeretettel várjuk egykori védenceinket, illetve saját állat is hozható, amennyiben jól szocializált, egy évnél frissebb veszettség és kombinált oltással rendelkezik, melyet az állat oltási könyvével kell igazolni. FIGYELEM! Kölyök-növendék kutya, CSAK BEFEJEZETT oltási programmal látogathatja a rendezvényt! Illetve nincs fertõzõ betegsége.

A belépés természetesen ingyenes, de három és négylábúaknak, kizárólag csak oltási könyvvel lehetséges!

Ne feledjétek, nem csak a kutyusok és cicusok várják a kényeztetést ezen a napon, de a gazdasági udvar lakói és lovaink is szívesen fogadják a finom falatokat. Aki õket szeretné kényeztetni, az hozzon magával egy kis répát, almát, káposztát, salátát is.

Tehát, naptárba feljegyezni - alig 2 hét múlva vasárnap: 2014. április 13. - 6. NOÉs találkozó és örökbefogadó nap!

Reméljük már tényleg itt a tavasz, a naptárban már mindenképpen. Még két feljegyzendõ dátum:
- 2014. május 11. (vasárnap) - 7. BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buli
- 2014. május 17. (vasárnap) - Cicás nap
A részletekkel egy kicsit késõbb jövünk!


Megosztom a Facebookon