Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

CorsoKurir
2010.09.06.
CorsoKurir


Megjelent a CorsoKurir elsõ száma!!
Szeretnénk hagyományt teremteni vele és hetente kéthetente hírt adni a fajtamentés háza táján történtekrõl, az aktuális gazdikeresõ kutyákról vagy a már családban élõ gazdihoz adott kutyákról.A Dongó család utolsó tagja is gazdához költözött a héten. Így mind a 4 apróság már családban él és reméljük mindegyiknél minden a legnagyobb rendben lesz.


Baeri egy nagyon kedves és szimpatikus fiatal párhoz költözött, akiknek van egy kislányuk. Mindannyian nagyon várták már a kis ördögpalántát.
Ez az egy kép "sikerült",mert egy örökmozgók.
Új kutya is érkezett a fajtamentéshez.
Õ Zorka, 3 éves szuka.
Emberekkel barátságos, pusziosztós. Nem sok simogatást és szeretetet kaphatott,mert most nem gyõzi begyûjteni õket mindenkitõl. Kutyákkal kijön, de kicsit domináns. Valószínûleg nem szokta a kutyák társaságát, de dolgozunk rajta.
Zorka nagyon sovány, sokat éhezhetett. Nagyon ki van éhezve, a táplálására oda kell figyelni, többször kap keveset enni, hogy ne legyen a gyomra túlzottan megterhelve. A vácszentlászlói gyepmester fogta be még ennél is rosszabb állapotban.A többiek is kiélvezték a szombatot, amikor kint tudunk velük lenni.
Carlos és Trisa is élvezte hogy nagyokat szaladgálhattak és gyûjtötték a simiket.Sok jó kutya kis helyen is elfér és ez alól a corsok sem kivételekOttó, a szamár Zorkát is megvizslatta, mint múlt héten Carlost
A Cane Corso Szimpátia Klubnak már 2 tagja van, várjuk további corsorajongók támogatását, mert legnagyobb döbbenetünkre sokkal több a mentendõ corso, mint gondoltuk.
Jelenleg Zorka ivartalanítására, kondijának jobbátételére gyûjtünk ami kb 20 ezer forint és rögtön esedékes lesz ahogy egy picit összeszedi magát.Szombatonként az állatotthon kapuja nyitva áll a látogatók elött. Várunk mindenkit aki szeretné közelebbrõl megismerni a fajtamentés munkáját vagy csak pár órát szívesen eltöltene kutyák és más állatok társaságában a szabad levegõn.A végére egy programajánló:

Megosztom a Facebookon