Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír ('13. nov.-dec.)
2014.01.07.
Új kutyánk Kamilla, õ egy 1 év körüli, szuka. Volt gazdája elköltözött és õt egyszerûen a telken hagyta. A szomszédok etették egy ideig, de aztán a helyi gyepmester segítségét kérték és általuk került a Noó cane corso fajtamentés gondozásába.
Kamilla egy szertelen, fiatal kamasz. Más kutyákkal jól kijön, bár területét komolyan és határozottan védi.
Sok foglalkozást igényel és kutyaiskola elvégzése is javasolt.
Oltva, ivrtalanítva és chippel ellátva keres gazdát.
Xénát Pestimre és Gyál határában találták, így került a fajtamentés gondozásába. Sem chip, sem más azonosító nem volt rajta. Két hétig eredeti gazdáját kerestük, de nem jelentkeztek érte. Így most új gazdát keres. Xéna 1 év körüli, fekete, vágott farkú, de vágatlan fülû, szuka, cane corso. Kedves és játékos kislány. Hirtelen mozdulatoktól kicsit fél, de hamar oldódik. Más kutyákkal teljesen jól kijön és igényli is a kutyatársaságot. Felelõsségteljes, szeretõ családot keresünk számára, ahol teljes értékû tagja lehet õ is a családnak. Kizárólag kinti tartásra nem, lakásba, házba bejárással fogadható örökbe.
Xéna oltva, ivartalanítva és chippel ellátva keres gazdát.

Kitty-t Ceglédbercelen találták. Egy csatornába költözött be és ott élt napokig. Helyiek etették és õk értesítettek minket és így került a cane corso fajtamentés gondozásába.
Egyenlõre félénk, csendes kutya, de kedves szóra és simogatásra ezerrel csóvál. Más kutyákkal jól kijön. Egyenlõre karanténidejét tölti.
Majd oltva, ivartalanítva és chippel ellátva keresi új családját.Bona kutyánk gazdihoz költözött. Álomkutyaként emlegetik a gazdik, imádják. Boldog gazdis életet Nagyfiú!!Kamilla is hamar gazdára talált, õ már a karácsonyt családban töltötte.

"Kedves Orsi!
Küldök kepet a Lavitarol. Az utazas nem volt nagyon problemas, Lavi nem felt, csak egy kicsit nyugtalan volt. A lakasban nincs vele problema, mar majdnem megtanulta, hogy a konyhaba nem szabad bemenni.Nem fel a porszivotol sem. Nagyon tanulekony es rendkivül ragaszkodo. A seta itt meg nem egyszerü, a bicikliseket nem szereti, meg az idegeneket sem. Kutyasuliba menni fogunk, mivel a Lavi szamara pillanatnyilag mi vagyunk a falka es mindenkivel szemben „ vigyaz“ rank. Egeszen konkretan senkit nem enged a közelünkbe. De ez igy volt akkor is, amikor a Fanit befogadtuk. Megtanulta, hogy a “sitz” azt jelenti hogy “ül”. A nevere meg nem mindig hallgat. Az autozast minden nap gyakoroljuk, hogy ez egyaltalan ne jelentsen stresszet.
Öszinten kivanjuk , hogy aldozatos munkatok minden nap örömet jelentsen szamotokra.
Szerettel. Eva es Heinz."
Két volt védencünk is visszakerült gondozásunkba, ismét gazdát keresnek, felelõset.


Tosca
TrevisRégebbi védenceinkrõl is érkeztek hírek, képek.


Banett <3Odin

"Minden rendben vele, nagyon szépen beilleszkedett új családjába. Imád nagyokat futni és a kertben randalírozni. Nagyon jól kijönnek Lunával és sokat hívja õt játszani.
A falkavezér Ben, mindenki fülét állandóan tisztogatja, ez alól Odin se kivétel, úgyhogy valószínûleg nekik van a legtisztább fülük a világon.
Odin egy nagyon kedves kis fickó, bár néha elég makacs tud lenni. Sokat kell vele foglalkozni, mert még mindig egy nagy baba! Egy igazi kincs, még akkor is ha múltkor megevett egy tál nyers sütemény tésztát. Minden nap jár a gazdival dolgozni és elõszeretettel alszik a matracán."
Sába öreglány fotózáson járt :)


Képek a CÉÉ gyerekekrõl is érkeztek. Mindegyik rosszcsont remekül van, beilleszkedtek családjuk életébe.


Cserkó(Cherry)Cora
Carlo
Pár kép a teljesség igénye nélkül, gazdikeresõ corso-ink szombatjairól.


Egy pályázatnak köszönhetõen egy adományvonal segítségével is támogathatóak a mentett cane corsok:

Csak egy hívás! Nekik az élet. Támogassa közel 1000 védencünket, köztük a cane corsokat az ADHAT vonalon keresztül.

Hívja a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után adja meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára.)
SMS küldésre egyelõre nincsen lehetõség.

Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor és Vodafone hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
Tárgyi adományokat is folyamatosan várunk, szükségünk lenne nagyobb vizeskannákra az itatáshoz, illetve pórázokra a szombati sétáltatásokhoz. Ezen kívül nagyon szeretnénk jó minõségû száraz tápokat, vitaminkészítményeket, féreghajtót, gyógyszereket!

További céljaink eléréséhez továbbra is kérjük a támogatók segítségét, remélve hogy minden rászoruló corsonak segíteni tudunk, hiszen ezért alakultunk, nekik szenteljük idõnket és szeretetünket. Adományaikat várjunk a Noé Állatotthon Cane corso Fajtamentés számlaszámára (OTP 11710002 - 20083777) vagy bárki virtuálisan is örökbe fogadhat kutyáink közül a www.canecorsomentes.hu oldalon, illetve táp adománnyal is támogathatják corsoinkat. Mindenkinek köszönjük az eddigi segítséget és reméljük, hogy a továbbiakban is számíthatunk minden kedves corso szeretõre.

Cane corso fajtamentõ csoport


Köszönjük
Megosztom a Facebookon