Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

HALOGÉN TÖKPARTI A NOÉ ÁLLATOTTHONBAN
2013.10.29.
....avagy tökfaragó verseny a NOÉs állatokért :)

Ha jó a kézügyességed, rendelkezel némi kreatív hajlammal, illetve kedvet érzel egy kis jótékonykodáshoz, akkor várunk téged és tökfej haverodat az Állatotthonban :)

Manapság már hazánkban is egyre nagyobb körben divat megünnepelni Halloween ünnepét, amihez többek között a tökfaragás kedves szokása társul. Ennek kapcsán eszünkbe jutott, hogy rendezünk egy jótékonysági tökfaragó versenyt, aminek több nyertese is lenne.

Egyrészt együtt csodálhatnánk a remek kézügyességgel megáldott támogatók készítményeit, másrészt az ünnep elmúltával az igazi nyertesek gazdasági állataink lennének, hiszen a kecskék, a disznók, lovak, de még Bringa és Bitang is jóízûen fogyasztanák a remekmûveket.

A tökfaragó versenyre bárki nevezhet, természetesen kizárólag saját készítésû faragmánnyal.
Leadási határidõ: mai naptól kezdve minden nap nyitvatartási idõben (10 és 16 óra között) 2013. november 2. szombat, 13 óráig a NOÉ Állatotthonban (XVII. Csordakút út vége)

A beérkezett mûveket természetesen fotózzuk, majd bíráló bizottságunk döntést hoz a legjobban sikerült alkotásról, aminek készítõjét egy NOÉs ajándékcsomaggal lepjük meg.

Szeretettel várjuk a tökfejeiteket :)

Megosztom a Facebookon