Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Cane corso barátok találkozója '13.10.05.
2013.10.11.
Az idén is megrendezésre került nyolcadszor, a cane corso baráti találkozó Jászteleken, gyönyörû, nyugodt környezetben.


Ezen a kellemes õszi napon eddig nem látott létszámban jelentek meg a fajta rajongói, tenyésztõk, gazdák, és persze corsok és ahol a fajtamentést képviselve mi is jelen voltunk. Sok gazdis védencünk is eljött.Nagyszerû programok voltak, elõadások, amelyeket kinológusok tartottak, a corsokról, küllem és jellembéli változásaikról és a kölyökkori viselkedési tesztekrõl.
A fajtamentés is készült egy beszámolóval, amelyben bemutattuk a Noé állatotthon alapítványt, az anyaszervezetünket. Aminek égisze alatt mûködnek a fajtamentéseink és speciális projektjeink. Több mint 6 hektáron élnek, 1000 fölötti létszámban, két-három és négy lábú védenceink.Bemutattuk eddigi munkánkat, eredményeinket, sikertörténeteket és a keserû pillanatokat is.

Akiknek sikerült.......Akik soványan, testileg és lelkileg sérülten kerültek hozzánk és akik nálunk keltek át a szivárványhídon........
De visszatérve a találkozóra, a corsok mint mindig most is többnyire szabadon voltak és az egész találkozón problémamentesen viselkedtek. Ez nem kis dolog és minden jelenlévõ gazda dicséretére válik, hogy igen jól szocializáltak, jól neveltek a kutyáik, kölykök és felnõttek egyaránt.Gazdis védenceink, akik eljöttek:

Núba

Chiara

Mia, épp siet valahova :)
Katey és Amy
Cherry

Az ebédet a fõzéshez is kiválóan értõ Sándor készítette, babgulyás bográcsban, nagyon finom volt.Árverés is volt szintén Sándor vezényletével, ami szintén nagyon jó hangulatú volt.
A felajánlott tárgyak mindegyike gazdára talált, s az ebbõl befolyt összeggel a cane corso fajtamentést támogatták a licitálók és felajánlók.

Egyéb adományokat is kaptunk 80 kg száraz tápot, több karton fertõtlenítõszert, pórázokat, nyakörveket, mûtét utáni gallért.

Délután minden amatõr és haladó corsos tréningezhetett az ÖV –n, amit mint résztvevõ gazdi és kutyája, de a nézelõdõk is élveztek.
Nagyon kellemes baráti társaság jött össze, a kutyák többnyire szabadon ismerkedtek, játszottak egymással, jó kis nap volt.

Ezúton szeretnénk megköszönni a meghívást és mindennemû adományaikat.Noé állatotthon Cane corso fajtamentõ csoportjaMegosztom a Facebookon