Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír ('13.augusztus)
2013.09.09.
Ez a hónap a levelek és fotók hónapja volt. Sok volt védencünkrõl érkeztek hírek. Új kutyánk is lett és gazdisodás is volt.


Kezdjük új kutyánkkal a beszámolót.
Õ Marina és a békéscsabai menhelyrõl került hozzánk. Õ egy 6 éves, fekete, vágott farkú és fülû, cane corso szuka. Marina leharcolt fizikai állapotú, sovány, rossz kondíciójú kutya. Rehabilitációját, erõsítését megkezdtük.
Valószínûleg sokat éhezett és bántották is. A kajára nagyon féltékeny és elsõre nem egy gyere cipó hamm bekaplak típus. A bizalom kiépítése nagyon fontos nála, amit sok türelemmel és jutifalattal el lehet érni.
Szeretnénk számára egy gondoskodó, felelõsségteljes, szeretõ otthont az élete hátralévõ részére, hiszen a teste bizonyítja, hogy nem volt a legjobb élete ezidáig.
Marina oltott, ivartalanított, chipezett.

Gazdisodásunk is volt ebben a hónapban.
Két kutyánk Német partnerszervezetünk segítségével talált új családra.

Nestor, akirõl már képek is érkeztekNara is Németországba utazott.
Minden rendben van, jól kijön a kutyatársakkal. A gazdi saját bevallása szerint nem egy számítógép zseni, de igyekszik majd több képet is küldeni.
Aby kutyánk a hétvégén begazdisodott, ideiglenes szerzõdését örökbe fogadásira cseréltük. Már hírek is jöttek a gazditól.

"Szia!

Tündériédesdrágatünemény, imádom, imádjuk!

Persze - mivel már Milánnal két tanfolyamon és pár Cesar Millan könyvön túl vagyunk - igyekszünk úgy viselkedni, ahogy a nagy könyvben meg van irva, azaz elsõsorban egy stabil, kiegyensúlyozott falkát igyekszünk bemutatni Abynek, ahová mihamarabb beilleszkedhet a segitségünkkel.

Egyértelmûen látszik több mindenbõl, hogy tuti sokat foglalkozhattak Vele valamikor régen... Ért egy csomó mindent, nagyon szépen sétál, szobatiszta...stbstb. Jó étvágya van, kis haspóknak tûnik, aminek örülök, mert remélhetõleg motiválható lesz kajával, nem úgy mint Milán .-)

Nna..nem akarom elkiabálni, de szerintem nagyon jó úton haladunk, lehet, hogy óvatosan csináljuk, de igy érezzük biztonságosnak a tempót!

Még túl sok képet nem csináltunk, de a pancsikázást megörökitettem, illetve azt, hogy ha még nem is összebújva, de már a második nap egymás közelében, szépen, nyugodtan pihiztek!

Vasárnap a kutyasulis évnyitó bulira kivisszük Õt is - megbeszéltem Marcsival -, mert mennék vele az alapfokra jövõ hét végétõl :-)

Egyenlõre ennyi a lényeg, majd még irok, hogy haladnak a dolgok!

Ági"
Már gazdinál lévõ kutyáinkról is jöttek hírek.

Sheena jelentkezik :)


Sába is betette a seggét a tutiba.Fiona baba is révbe ért.Hétvégén kilátogatott hozzánk egy régi védencünk, Cayenne és családja.
Gyönyörûséges még mindig és imádja a gazdikat.
Mangó és a Kisgazdi :)
Nem lehet elég korán kezdeni <3Márcus is írt nekünk :)

"hello bello, Marcus vagyok a rosszéletû eb:) ilyen ronda helyen kell sétálnom, már póráz nélkül!!:) gondoltam jelentkezem kicsit:) , szépen meghíztam és nagyon szeretek itthon lenni boldog kutya vagyok:) rehabilitációm még folytatódik, idegenektõl nagyon félek,
de autó mellett már el tudok sétálni:) , nem tudom hogyan de 5 lett a macskák lélek száma ami kicsit fura,de nem nagyon érdekel, candy izgatottabb e miatt:)
na ennyi nem traktállak csak gondoltam irok meg küldök néhány képet magamról:) puszi"

Rio és Zelda hírek

"Szia Orsi,

egy éve lesz lassan hogy elhoztuk Riót is így vele és Zeldával lettünk nagy család :)
Úgy alakult hogy hamarosan költözünk és bár sokan kérdezték természetesen számunkra kérdés sem volt hogy kutyákkal :)
Hál'istennek kertesbõl kertesbe csak nagyobba így nem lesz nagy váltás nekik, már vittük õket háztûznézõbe és elégedettnek tûntek!

Riónak lesz egy kisebb mûtéte hamarosan mert nõtt a lábára valami amit le kell szedetni a képeken van ahol látszik!

Ezt leszámítva mindenki jól van, imádnak sétálni, ásni, házat õrizni és imádják egymást és minket mi meg õket! Januártól Barf szerint esznek és azóta minden hasmenéses probléma megszûnt, szóval jól vagyunk!

Küldöm a képeket!

Kriszta"Léna is bejelentkezett.

"Kedves Orsi! Csatolnėk pár képet Lėnuskáròl. Nagyon imádjuk õt! :) Jòl érzi magát nálunk. Üdvözlettel: Enikõ"

Nala és Fred gazdi ismét remek cikkel lepett meg minket. :)

Itt olvasható!Egyik védencünk Tresy a napokban volt szülinapos, sok boldogat neki!!
A legnagyobb ajándék az lenne ha kapna egy igazi családot.

Közeleg a már jó pár éve megrendezésre kerülõ rendezvényünk, a Segélykoncert az állatokért!!!2013. szeptember 15. napján, vasárnap - NOÉ Állatotthon (Budapest, Csordakút utca) 10-tõl esti kifulladásig - Segélykoncert az állatokért. Már hagyományos és mindig szuper buli, gyerek programokkal, kirakodó vásárral, tombolával és természetesen rengeteg fellépõvel és még több állattal.Egy pályázatnak köszönhetõen 2013. december 31-ig egy adományvonal segítségével is támogathatóak a mentett cane corsok:

Csak egy hívás! Nekik az élet. Támogassa közel 1000 védencünket, köztük a cane corsokat az ADHAT vonalon keresztül.

Hívja a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után adja meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára.)
SMS küldésre egyelõre nincsen lehetõség.

Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor és Vodafone hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.Tárgyi adományokat is folyamatosan várunk, szükségünk lenne nagyobb vizeskannákra az itatáshoz, illetve pórázokra a szombati sétáltatásokhoz. Ezen kívül nagyon szeretnénk jó minõségû száraz tápokat, vitaminkészítményeket, féreghajtót, gyógyszereket!

További céljaink eléréséhez továbbra is kérjük a támogatók segítségét, remélve hogy minden rászoruló corsonak segíteni tudunk, hiszen ezért alakultunk, nekik szenteljük idõnket és szeretetünket. Adományaikat várjunk a Noé Állatotthon Cane corso Fajtamentés számlaszámára (OTP 11710002 - 20083777) vagy bárki virtuálisan is örökbe fogadhat kutyáink közül a www.canecorsomentes.hu oldalon, illetve táp adománnyal is támogathatják corsoinkat. Mindenkinek köszönjük az eddigi segítséget és reméljük, hogy a továbbiakban is számíthatunk minden kedves corso szeretõre.

Cane corso fajtamentõ csoport


Köszönjük


Megosztom a Facebookon