Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír 2013. július
2013.08.14.
Corsoinkkal korzózva ismét eltelt egy hónap... ideje volt, hogy papírra... akarom mondani elektronikus felületre vessük gondolatainkat, érzéseinket, történeteinket....lássuk mi is történ házunk táján júliusban.

Új kutyáink:

Stella
Egy gyönyörû 3 éves szürke csíkos cane corso szuka, akit Koroncón találtak, egy állatbarát család fogadta õt be és rehabilitálta a félelmekkel teli lesoványodott kutyát, de megtartani nem tudták, így nálunk, ideiglenes befogadónál várja az álomgazdit. Az ivartalanításon átesett és a rehabilitációja tovább folytatódik, folyamatosan nyílik, a magbiztossága is szépen alakul. Pórázon szépen közlekedik, élvezi a nagy sétákat.

Bona:
Egy másfél éves cane corso kan, õ is talált kutya a gazdája nem jelentkezett érte. Az egri menhelyrõl érkezett hozzánk. Nagyon játékos, imádja a huzakodós játékokat a pet palackot ez a nagy, kajla mackó. Végtelenül kedves, ragaszkodik az emberhez, egy bûbájos, szeretni való kutya. Kutyákkal, emberekkel, gyerekekkel is kompatabilis, autóban kulturáltan utazik. Oltási programja megtörtént, õ is ivartalanítva várja szeretõ gazdiját.Gazdihoz költözött Feri, alias Ferdinánd is, aki nem más, mint Nala mellé költözött. Új családjában a Fred nevet kapta. Pár perc szaglászás és ismerkedés után elkezdõdött a játék.


Nemrég pedig egy rövid beszámoló is érkezett az együtt töltött idõrõl is:
NALA ÉS FRED KÖZÖS ÉLETE!

Régebbi védencünk Sheena is jelentkezett változatlanul remekül van.
Mangó is bejelentkezett:


Gazdira váró védenceinkrõl is írtunk pár rövidke cikket:

MONA
"Van egy kutyánk, aki már lassan 2 éve lakik nálunk és nem kell senkinek, pedig jó kutya.

Annyi a bûne, hogy eredeti gazdája nem nevelte, nem kezelte a zabolátlan viselkedését, nem szerette inkább ki tudja milyen eszközökkel félelmeket, rettegést sulykolt belé. A szeparációs stressztõl kezdve a félelembõl való támadásig, pórázt, nyakörvet nem lehetett ráadni."


A cikk további része ITT OLVASHATÓ!


TETRIS
"Egy félelemmel rettegéssel küzdõ kis corso leányként került hozzánk, nem sok jó történhetett eddigi életében, rossz annál inkább. Nem kommunikált, elképesztõ félelemmel nézett az emberekre, soványan és kiszolgáltatottan."


Ha érdekel hogyan folytatódik TETRIS története, akkor kattints IDE!

És a végére maradt, de nem utolsó a sorban:
TRESY...
"Egy igazi gyöngyszem. Olyan corso õ, aki rendelkezik mindazokkal a jellembéli tulajdonságokkal, ami egy igazi corsora jellemzõ. Több mit két éve várja azt, aki meleg otthont, biztonságot, szeretetet, gondoskodást adna számára.

Nem értjük, felfogni képtelenek vagyunk, mit keres még mindig az állatotthonban, miért nem talált még rá az az ember, akinek az életét teljessé tehetné, akit elhalmozna a szeretetével.

Nekünk õ a szívünk csücske, a rajongásával, szeretetével, határozottságával, szépségével. Szemében ott az az igazi corsos szeretet, testével provokálja a simit és a dédelgetést. Mindezek mellett engedelmes és szófogadó. Igazi felfedezõ, nagy vadász, séta közben a legboldogabb élmény a vele töltött minden perc. "

TRESY történetét ITT olvashatjátok el teljesen!

Gazdára váró kutyáink:

ABY


ODIN


NESTORLEPKE


LORD


BANETT


CONI


Egy pályázatnak köszönhetõen 2013. december 31-ig egy adományvonal segítségével is támogathatóak a mentett cane corsok:

Csak egy hívás! Nekik az élet. Támogassa közel 1000 védencünket, köztük a cane corsokat az ADHAT vonalon keresztül.

Hívja a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után adja meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára.)
SMS küldésre egyelõre nincsen lehetõség.

Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor és Vodafone hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.Tárgyi adományokat is folyamatosan várunk, szükségünk lenne nagyobb vizeskannákra az itatáshoz, illetve pórázokra a szombati sétáltatásokhoz. Ezen kívül nagyon szeretnénk jó minõségû száraz tápokat, vitaminkészítményeket, féreghajtót, gyógyszereket!

További céljaink eléréséhez továbbra is kérjük a támogatók segítségét, remélve hogy minden rászoruló corsonak segíteni tudunk, hiszen ezért alakultunk, nekik szenteljük idõnket és szeretetünket. Adományaikat várjunk a Noé Állatotthon Cane corso Fajtamentés számlaszámára (OTP 11710002 - 20083777) vagy bárki virtuálisan is örökbe fogadhat kutyáink közül a www.canecorsomentes.hu oldalon, illetve táp adománnyal is támogathatják corsoinkat. Mindenkinek köszönjük az eddigi segítséget és reméljük, hogy a továbbiakban is számíthatunk minden kedves corso szeretõre.

Cane corso fajtamentõ csoport


Köszönjük


Megosztom a Facebookon