Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Corso Kurír ('13.május)
2013.06.10.
Ebben a hónapban nagyon sikeresek voltunk gazdisodás ügyileg, öt kutyánkra talált rá új családja és régi védenceinkrõl is érkeztek hírek, képek.
Kezdjük az elején, Cayenne kutyánkra is rátaláltak új gazdái és költözött. Kétszer voltak nála látogatóban és úgy döntöttek belevágnak. Beleszerettek a csajsziba és már nagyon várták a napot, hogy velük legyen. Boldog életet Nagylány :)

Képek is érkeztek már rólaLéna kutyánk is gazdihoz költözött. Gazdiapunak szerelem volt elsõ látásra, de persze az egész család nagyon várta. Gyorsan felfedezte a kertet és rácsatlakozott arra akinél a jutifalat volt. :) Boldog gazdis életet Nagylány!


A gazdi már telefonon helyzetjelentett, minden rendben van, Léna beilleszkedett a családba és amikor csak jönnek a nagymamához(aki Pécelen lakik)bejönnek hozzánk is látogatóba, természetesen Lénával együtt :)Marcusra is rátalált új családja és költözött. Megérdemelt már egy saját otthon, családod a Nagyfiú. Két macskusz és egy fekete amazon lesz a társa.
Boldog gazdis életet Marcus !

Egy rövid kis beszámoló a gazdi tollából itt olvasható!

Képek is érkeztek már
Két kutyán Németországban talált gazdára, partnerszervezetünk közremûködésével.

Avar, a kis fekete démon az egyik aki utazott és nagyon várták már õt.

A másik nagy utazó Fiona volt. A mi kis bicebócánk életében új fejezet kezdõdött. Igazi, saját családra lelt.Fiona teljes története itt olvasható!

Pár kép új otthonából

Már gazdis védenceink is bejelentkeztek néhányan.

Shenna köszöni szépen marad ahol van :)
Door is igen jól érzi magát :)Róma is a tutiban :)

Még gazdira váró corsoink

Nestor, Odin, NaraOdinTresyTetris

Továbbra is várjuk a híreket és képeket régi védenceinkrõl :)
Egy pályázatnak köszönhetõen 2013. december 31-ig egy adományvonal segítségével is támogathatóak a mentett cane corsok:

Csak egy hívás ! Nekik az élet. Támogassa közel 1000 védencünket, köztük a cane corsokat az ADHAT vonalon keresztül.

Hívja a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után adja meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára.)
SMS küldésre egyelõre nincsen lehetõség.

Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor és Vodafone hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.


Tárgyi adományokat is folyamatosan várunk, szükségünk lenne nagyobb vizeskannákra az itatáshoz, illetve pórázakra a szombati sétáltatásokhoz. Ezen kívül nagyon szeretnénk jó minõségû száraz tápokat, vitaminkészítményeket, féreghajtót, gyógyszereket!


További céljaink eléréséhez továbbra is kérjük a támogatók segítségét, remélve hogy minden rászoruló corsonak segíteni tudunk, hiszen ezért alakultunk, nekik szenteljük idõnket és szeretetünket. Adományaikat várjunk a Noé Állatotthon Cane corso Fajtamentés számlaszámára (OTP 11710002 - 20083777) vagy bárki virtuálisan is örökbe fogadhat kutyáink közül a www.canecorsomentes.hu oldalon, illetve táp adománnyal is támogathatják corsoinkat. Mindenkinek köszönjük az eddigi segítséget és reméljük, hogy a továbbiakban is számíthatunk minden kedves corso szeretõre!
Cane corso fajtamentõ csoport


KöszönjükMegosztom a Facebookon