Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőr
Fekete
Szürke
Őzbarna
Tigriscsíkos


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Dakota
Nem: szuka
Született: 2006.01.01.


Dakota fajtatiszta, törzskönyves, 5 éves kanári-szigeteki szuka kutya. Eredeti gazdája elköltözött Franciaországba; a bõröndökkel úton a repülõtér felé be akart ugrani az orvosi rendelõbe elaltattatni a kutyáját. Végül aztán inkább egy járókelõ kezébe nyomta törzskönyvestül, pórázostuk az ebet. Mindez 2008. januárjában történt. Így került hozzánk, az akkor kb. 2 éves kutya.

Aránylag gyorsan örökbefogadták és úgy tûnt minden rendben van, mígnem 2011. nyár végén telefonhívást kaptunk az örökbefogadóktól. Családi okok miatt kénytelenek megválni a kutyától.
Természetesen most is, mint mindig biztos hátországként ott álltunk korábbi védencünk mögött, így került ez a szépség újra a gondozásunkba.

Dakota világ életében lakás kutya volt és most nagyon nem érti, hogy mi történt, hogy hol hibázott, amiért meleg és puha kutyaágyát egy zord, hideg kennelre cserélték.

Kizárólag olyan felelõs gazdi jelentkezését várjuk, aki Dakota élete végéig biztonságot, szeretetet és otthon biztosít neki. Csak lakásban tartással fogadható örökbe.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

Dakotáról a 06 30 221 1299 NOÉ központi telefonszámon lehet hétfõtõl szombatig 10 és 15 óra között.

További képek ITT!Megosztom a Facebookon