Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőr
Fekete
Szürke
Őzbarna
Tigriscsíkos


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Lord
Nem: kan
Született: 2008.03.19.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója

Lord a fajtamentés legrégebbi védence, aki hamarosan a 10.! szülinapját ünnepli. Nos egy ilyen szép kerek számnál már azért valami igazán különleges ajándék kellene, ezért elhatároztuk, hogy megpróbáljuk a szinte lehetetlen. Lordnak gazdit szeretnénk szülinapjára!
Na de mit is kell tudni a mi öreg mackónkról….
Lord egy vágott farkú vágatlan fülû cane corso, aki 7 éve került be a Noé Állatotthonba. 7 éve gazdáinak új albérletbe kellett költözniük, ahová õt nem vihették magukkal. 7 év rengeteg idõ, mégsem akadt meg rajta senkinek a szeme, mégsem jött el érte eddig az igazi!
Lord szeret nagyokat sétálni, pórázon szépen közlekedik. Imádja a finomabbnál finomabb jutalom falatokat és amit mindennél jobban szeret az a játék. A kennelben is van belõle mindig pár darab, amit önfeledten hoz- visz rágcsál.
Viszont mint általában minden öreg úrnak, Lordnak is vannak rigolyái. Ilyen pl. a macska, amit nem tûr meg és más kutyákkal is elég dominánsan viselkedik.
Tehát összegezve egy olyan fajtához értõ gazdit keresünk neki, ahol egyedüli kutyaként macska mentes helyen élheti le életét.
Ha úgy érzed Te vagy számára a megfelelõ gazdi, akinél utolsó éveit szeretetben töltheti kérlek jelentkezz a fajtamentés elérhetõségein.

Lord oltva, chipezve és ivartalanítva keresi gazdáját.


Érdeklõdni róla a fajtamentés elérhetõségein lehet.
További képek ITT!!
Megosztom a Facebookon