Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőr
Fekete
Szürke
Őzbarna
Tigriscsíkos


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Bosco
Nem: kan
Született: 2015.01.01.


Bosco egy 1 éves, gazda által leadott, szürke, vágott farkú, de vágatlan fülû cane corso kan. Súlyos csípõ diszpláziája miatt GBI technikával (aranygolyó beültetés) mûtötték, de gazdája nem tudta vállalni az operáció utáni rehabilitációjával járó feladatokat, ezért került a NOÉ cane corso mentés gondozásába és új családot keresünk számára.

Közben sajnos kiderült, hogy a korábban alkalmazott technika ellenére Boscon muszáj elvégezni az ortopédiai nagymûtétet, mert az elváltozás óriási, szinte csillapíthatatlan fájdalmakat is okoz már neki.
A beavatkozás lényege, hogy a rosszabbik oldalon levágja a rosszul fejlõdött és rossz helyen lévõ combcsont fejét, a helyére igazítja és a természet gyógyító erejét kihasználva, itt fog az ízület regenerálódni. A másik oldalon szerencsére nincs ilyen nagy baj. Itt egy izomköteget fog átvágni és ettõl a rossz helyen lévõ combcsontfej a helyére tud illeszkedni.
A két beavatkozást egy alkalommal fogja Dr. Boda Attila elvégezni. Természetesen a mûtét után szigorú mozgáskorlátozás, késõbb kontrollált könnyû mozgás, majd pedig heti 2x fizioterápia fog következni.

De Bosco fiatal és ettõl eltekintve egészséges kutya. Így a gyógyulása után minden esélye meglesz a teljes és ami a legfontosabb fájdalommentes, boldog életre.
Bosco más kutyákkal, macskákkal jó kijön. Jól nevelt, alapiskolázott nagyfiú, aki autóban kulturáltan utazik és pórázon is szépen mûködik.

Olyan családot keresünk számára, ahol ha az egészségügyi állapota úgy kívánja, nem jelent gondot étrend kiegészítõk adása, fizióterápiai kezelés igénybe vétele, esetleges további mûtét. Ezek sajnos nagyon megterhelik a családi kasszát, ezért aki szeretné õt örökbe fogadni, ezeket mérlegelnie kell.

Olyan gazdát keresünk számára, ahol családtag lehet, lakásba/házba bemehet. Kizárólag kinti tartásra nem adjuk.

Bosco ivartalanítva, oltva és chippel ellátva keres gazdát.

Érdeklõdni róla a fajtamentés elérhetõségein lehet.

További képek róla ITTMegosztom a Facebookon