Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőr
Fekete
Szürke
Őzbarna
Tigriscsíkos


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Elektra
Nem: szuka
Született: 2014.05.01.


Ez a gyönyörûséges fajtatiszta cane corso baba Elektra. A NOÉ Állatotthon Cane corso fajtamentésének legújabb védence. Alig 8 hónapos, csíkos kölyök/növendék szuka, aki minden bizonnyal egy szaporítónál látta meg a napvilágot, de akadt néhány "kisebb" probléma, így Elektrából nem tudott pénzt csinálni.

Innentõl a történet lehetne csupa öröm és boldogság, hiszen most már a legjobb kezekben van, azt is gondolhatnánk, hogy már csak válogatnunk kell a szupernél szuperebb, lelkesebbnél, lelkesebb gazdijelöltekbõl. Bár így lenne ... DEEEE itt van az a néhány "kisebb" probléma:

1. Elektra VAK, vagyis nem lát, egyáltalán nem lát, egyik szemével sem lát, semmit sem lát ... Hogy mióta és mitõl pontosan azt nem tudjuk, de sajnos nagyon úgy tûnik, hogy ez az állapot végleges nála. Még ugyan a szemészszakorvosi vizsgálat hátra van, de az esélyei nem túl jók.

2. Elektra egy úgynevezett hypertrophiás osteodystrophia nevû fejlõdési rendellenességben szenved. A betegség következtében az egyik hátsó lábán a csontszövetek megszaporodtak, szivacsszerû rárakódásként a normális csontokra. A csontszövet szaporulat miatt a lába duzzadt, fájdalmas és ödémás. Itt viszont van jó hír: a fájdalmait tudjuk csillapítani, és minden esélye megvan, hogy majdnem teljesen kinõheti ezt a rendellenességet. Speciális táplálásra és kiemelt figyelemre van szüksége.

3. A vaksága és a lábproblémája miatt nagyon keveset mozog, viszont az étvágyával semmi gond nincs, ezért a kislány, nos ... finom szólva is dundi, ráadásul két oldali lágyéksérve van, melyet mindenképpen mûteni kell!

Elektra, ahogy mondtuk egy igazi tündérbogyó, megállás nélkül csóvál, de nagyon-nagyon félénk. Az Állatotthonban a sok kutya és egyéb állat, a rengeteg szag és zaj halálra rémítik. Jelenleg a kórházban lakik, de még itt ebben az aránylag védett környezetben is alig tudjuk rávenni, hogy kijöjjön a helyérõl. Ezért SOS ideiglenes befogadót, vagy végleges családot keresünk a számára. Sok vak kutyusunk van / volt a NOÉ Állatotthonban, és pontosan tudjuk, hogy tökéletesen boldogulnak és teljes életet tudnak élni, ha valakiben bízhatnak, ha van kire támaszkodniuk.
Elektra még nagyon fiatal, a vakságon kívüli problémái minden valószínûség szerint orvosolható, illetve kinövi õket. De neki mindennél elõbb szüksége van egy családra, egy biztos pontra, hogy végre önfeledt kölyökként tudja élni az életét.

Kérjük, aki ideiglenesen, vagy akár véglegesen szeretõ otthont, családot biztosítana Elektrának, az hívjon minket a 06-30-508-07-14 telefonszámon, vagy írjon a canecorsomentes@noeallatotthon.hu címünkre.További képek róla ITT!!!!!Megosztom a Facebookon