Cane Corso fajtamentés logo

Gazdira váró cane corsokGazdira váró cane corsok Gazdira váró cane corso keverékekGazdira váró cane corso keverékek Közvetített cane corsokKözvetített cane corsok Elveszett/talált cane corsokElveszett/talált cane corsok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a cane corsorólTudnivalók a cane corsoról Corso KurírCorso Kurír Állati hírekÁllati hírek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőr
Fekete
Szürke
Őzbarna
Tigriscsíkos


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Ada
Nem: szuka
Született: 2007.11.10.


Ada egy 6 éves, vágott fülû és farkú, fekete csíkos, cane corso szuka. Gazdái életkörülményeinek megváltozása miatt került a Noé cane corso fajtamentés gondozásába.
Nagyon kedves, jóindulatú kutya. Más kutyákkal jól kijön, nem agresszív. A macskákat nagyon nem szívleli, na de valami hibájának kell lenni. :)
Ada jobb hátsó lábát korábban térdkalács ficammal operálták. Valószínûleg huzamosabb ideig fennállt nála ez az állapot, mire mûtétre került a sor, ezért ez a járásán meglátszik. Fájdalma ebbõl adódóan nincs.
Olyan helyet keresünk számára, ahol családtag lehet és lakásba, házba bemehet. Kizárólag kinti tartásra nem adjuk.
Ismeretlen genetikai háttere miatt elõfordulhat, hogy a késõbbiekben jelentkezik valamilyen örökölt vagy fejlõdési rendellenesség. Aki õt szeretné örökbe fogadni, annak ezzel a rizikóval számolnia kell.
Ada oltva, ivartalanítva és chippel ellátva keres gazdát.

Hozzánk kerülésekor a szemével voltak problémák. A befelé forduló szemhéj és a túlnõtt szempillák miatt szemhéjplasztikát kellett végezni rajta. Az operáció sikeresen megtörtént. Róla ITT és ITT olvashattok.

Érdeklõdni róla a fajtamentés elérhetõségein lehet (ESTE 6 UTÁN)!!

További képek itt!!
Megosztom a Facebookon